Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Flok Wool Pile Vest W Sand

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Flok Wool Pile-västen är perfekt när du behöver lite extra värme under vandringar och kaffepauser utomhus. Blandningen av merinoull och polyester ger fantastiska egenskaper Ullen har beprövad värmereglering, luktreducering och håller dig varm samtidigt som polyestern är slitstark och torkar snabbt.

Den är också mysig, varm och har en stilren och normal passform. PRODUKTFAKTA Mulesingfri merinoull blandad med återvunnen polyester ger hållbar komfort Dragkedja fram Två handfickor med dragkedja Resår i nederkant för nära passform To håndlommer med glidelås Elastisk nederkant for god passform SKAPAD FÖR Trekking Material Main material 60% Polyester-recycled, 40% Wool – Merino, Mulesing free.

Västar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Sail Racing Spray Down Vest Carbon

Västar från Sail Racing

Visa produkter inom Västar från Sail Racing.
Upp till 46% rabatt
Newline Core Vest Women Red

Västar från Newline

Utforska allt inom Västar från Newline.
Upp till 51% rabatt
Salomon Outspeed Insulated Vest W

Västar från Salomon

Visa produkter inom Västar från Salomon.
Upp till 46% rabatt
2117 of Sweden Dokkas Väst Dam

Västar från 2117 of Sweden

Visa produkter inom Västar från 2117 of Sweden.
Upp till 40% rabatt
Craft Visibility Vest

Västar från Craft

Missa inga bra priser på Västar från Craft.
Upp till 40% rabatt
Dählie Vest Power Wmn

Västar från Dählie

Se vad Dählie har inom Västar.

Se gärna också

Adv Skin 5 Set

Salomon Adv Skin 5 Set är en vätskeväst som tagits fram för både krävande långdistanslopp och långdistanslöpare. Därför har Salomon uppdaterat ADV SKIN 5 så att du känner dig ännu friare och bekvämare. Den har fortfarande viktiga funktioner som enkel vätsketillförsel och maximal komfort och stabilitet – plus ny och extremt praktisk förvaring. Denna 5-litersmodell är perfekt för kortare lopp och löpturer. Enkel vätsketillförsel De integrerade mjuka flaskorna gör att du kan dricka så fort du känner dig törstig och fortsätta tänja på gränserna – eller bara njuta av upplevelsen. Det invändiga blåsfacket med hängare är kompatibelt med alla 2-litersblåsor. De två framfickorna är utformade för att passa Salomons flaskor och hindrar att flaskor studsar. Övre elastiska öglor som håller fast dina flaskor och håller dem drickfärdiga. Rörelsefrihet SensiFit™-konstruktionen har en snäv, kroppsnära passform och förbättrad komfort och stabilitet, så att du kan röra dig obehindrat och slipper skav. Quick link är en innovativ justerbar bröstrem som gör att du kan justera och koppla på dig ryggsäcken snabbt, till och med i farten. Den elastiska remmen tillåter även lättare andning under intensiv aktivitet. Många användningsområden En vätskeväst utformad för dig. Gör den till din! Justera passformen och välj hur du vill packa din utrustning och dina stavar – den nya toppfickan ger ännu fler valmöjligheter. De två framfickorna är expanderbara för förvaring av de nödvändigaste sakerna för snabb åtkomst. Även huvudfacket är expanderbart och ger generös förvaring för att packa ner allt du behöver när du är på språng. Från 3 till 5 liter beroende på ryggsäckens storlek. Västen har försetts med en mycket slitstark och pålitlig YKK-dragkedja av högsta kvalitet och på baksidan finns en bred ficka som kan nås från båda sidor. Denna väst är kompatibel med anpassat koger om du behöver snabb åtkomst till dina stavar och kunna bära dem. Det är bara att fästa det. Genom att flytta de elastiska snörena och öglorna till olika platser på ryggsäcken kan du skapa flera stavhållarlösningar. Specifikationer Rygglängd: 38 cm Mått: 38 x 19 x 1 L x B x D i cm Volym: 5 liter Vikt: 249 g (inklusive tillbehör = 323 gram) Hydreringslösning ingår: Mjuk flaska ingår Volymskala: 0L > 5L Vård: Blek Inte, Ej Kemtvätt, Torktumla Inte, Stryk Inte, Kall Handtvätt (30°C) Material: Bål: 84% Polyamid, 16% Elastan Bakok: 89% Polyamid, 11% Elastan Ryggdel: 100% Polyester Bålinlägg: 88% Polyamid, 12% Elastan Skum: 100% Polyeten Foder: 100% Polyamid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024