Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Flok Wool Pile Vest W Seaweed

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Flok Wool Pile-västen är perfekt när du behöver lite extra värme under vandringar och kaffepauser utomhus. Blandningen av merinoull och polyester ger fantastiska egenskaper Ullen har beprövad värmereglering, luktreducering och håller dig varm samtidigt som polyestern är slitstark och torkar snabbt.

Den är också mysig, varm och har en stilren och normal passform. PRODUKTFAKTA Mulesingfri merinoull blandad med återvunnen polyester ger hållbar komfort Dragkedja fram Två handfickor med dragkedja Resår i nederkant för nära passform To håndlommer med glidelås Elastisk nederkant for god passform SKAPAD FÖR Trekking Material Main material 60% Polyester-recycled, 40% Wool – Merino, Mulesing free.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024