Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Drink Belt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Drink Belt är ett enkelt drickarbälte med enkel åtkomst, med en liten ficka för nycklar. Material 600D Polyester Ripstop och YKK-blixtlås.

Fri från BPA. Storlek 1SZ Färg Svart .

Vätskesystem från andra varumärken

Upp till 55% rabatt
Platypus Bite Valve Cover

Vätskesystem från Platypus

Se vad Platypus har inom Vätskesystem.
Upp till 50% rabatt
Camelbak Crux Replacement Tube

Vätskesystem från Camelbak

Visa produkter inom Vätskesystem från Camelbak.
Upp till 40% rabatt
Osprey Hydraulics Reservoir Hose

Vätskesystem från Osprey

Visa produkter inom Vätskesystem från Osprey.
Upp till 33% rabatt
Skistart Drickabälte

Vätskesystem från Skistart

Utforska allt inom Vätskesystem från Skistart.
Upp till 20% rabatt
Swix R165Mix Afterski Kit, 6 Pck

Vätskesystem från Swix

Se produkter inom Vätskesystem från Swix.
Upp till 20% rabatt
CoXa Cleaning Kit

Vätskesystem från CoXa

Utforska allt inom Vätskesystem från CoXa.

Se gärna också

Salomon Soft Reservoir 1.6L Insulated

Året runt är det viktigt att hålla en god vätskebalans. Därför har vi anpassat vår klassiska SOFT RESERVOIR för användning under alla dina vinter- och sommaräventyr. Den isolerade slangen och behållaren ser till att vattnet inte fryser eller blir varmt medan det fryssäkra locket på bitventilen gör att du enkelt kan dricka när du är ute och rör på dig, oavsett temperatur. Perfekt temperatur Tack vare en isolerad slang och behållare kommer vattnet varken att frysa eller att bli varmt, så att du kan få i dig vätska hela dagen. Komfort när du är ute och rör på dig Denna mjuka, flexibla behållare anpassar sig efter ryggsäcken och krymper allteftersom du dricker, vilket minskar vattenskvalpet. Lätt att dricka Med ett fryssäkert lock och en mjuk, droppfri ventil kan du dricka snabbare vid vilken temperatur som helst. Används för specifika egenskaper: elasticitet och komfort nära ryggen, genomskinlighet så att du tydligt ser vattennivån inuti, tål alla vätskor och är dessutom smakfri, PVC-fri, dvs. inga giftiga ämnen. TPU är perfekt för vätskebehållare och slangar. Specifikationer Mått: 35 x 15 L x B x D i cm Volym: 1.6 liter Vikt: 165 g Lösningstyp: Mjuk behållare Material: 80% Termoplastisk Polyuretan, 12% Polyoximetylen, 6% Akrylnitril-Butadien-Styren, 2% Silikon

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024