Sidan innehåller annonslänkar

Ultimate Direction Body Bottle III 500

Beställ Ultimate Direction Body Bottle III 500 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ultimate Direction Body Bottle III 500 inom kategorin Vattenflaskor.

Produktinformation

Ultimate Direction Body Bottle III 500 är en mjuk vattenflaska, som är lätt och enkel att bära med sig under alla aktiviteter. Vattenflaskan tillverkas av ett slitstarkt, BPA-fritt material, och går att trycka ihop till en liten storlek när den är tom.

Passar samtliga Ultimate Direction Vest, Vestas, FastPacks och midjebälte. Specifikation Volym 500 ml Material TPU BPA-fri .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenflaskor från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Camelbak Eddy+ .6L Cardinal

Vattenflaskor från Camelbak

Missa inga bra priser på Vattenflaskor från Camelbak.
Upp till 35% rabatt
Nalgene Flaska 1,0 L WM Blue

Vattenflaskor från Nalgene

Missa inga bra priser på Vattenflaskor från Nalgene.
Upp till 32% rabatt
GSI Soft Sided Condiment Bottle Set

Vattenflaskor från GSI

Se produkter inom Vattenflaskor från GSI.
Upp till 35% rabatt
Hydrapak Flux 750 ml Redwood

Vattenflaskor från Hydrapak

Utforska allt inom Vattenflaskor från Hydrapak.
Upp till 31% rabatt
Hydro Flask Flex Cap WM

Vattenflaskor från Hydro Flask

Missa inga bra priser på Vattenflaskor från Hydro Flask.
Upp till 30% rabatt
Water Jug 2.2 L, black, Gorilla Wear

Vattenflaskor från Gorilla Wear Gear

Utforska allt inom Vattenflaskor från Gorilla Wear Gear.

Se gärna också

Klean Kanteen Insulated Kid Classic Narrow 12Oz Brushed Stainless -26%

Klean Kanteen Insulated Kid Classic Narrow 12Oz är en isolerad vattenflaska i rostfritt stål med smal design, som är utformad med barn i åtanke. Vattenflaskan har ett spillsäkert sportlock med avtagbar mjuk silikonpip för enkel rengöring, och har en enkel bärögla som kan fästas på en väska, ryggsäck eller barnvagn. Den smala designen gör det enkelt för små händer att hålla, packa, bära och dricka ur flaskan, medan den reptåliga Klean Coat-finishen är designad för att motstå slag under ivriga lekar. Den dubbelväggiga vakuumisoleringen håller dryckerna kalla i upp till 40 timmar. Sport Cap rekommenderas för barn över 4 år. Flaskan går att använda med Klean Kanteens andra lock, som ger en enkel övergång under barnets uppväxt. Egenskaper Smal profil för enkelt grepp och som passar i de flesta mugghållare Sport Cap har en avtagbar mjuk silikonpip för enkel rengöring och ett munstycksskydd Slagtålig Klean Coat™-finish (inte på färgen Stainless Steel) Climate Lock™-vakuumisolering med dubbla väggar håller innehållet varmt eller kallt i timmar Kommer inte behålla eller avge smaker Öppning passar is, enkel att fylla och hälla ur Kan diskas i diskmaskin. Flaskor med grafisk design bör tvättas för hand för att bevara detaljer BPA-fri Teknisk specifikation Volym: 355 ml Vikt: 286 g Mått: 242.8 mm x 65 mm Öppning: 44 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023