Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Tävlingsviktskiva 15 kg, PRO Bumper Plate

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tävlingsviktskiva Bumper Plate 15 kg, FitNord är en kraftig viktskiva helt i gummi med stål i mitten som passar för professionell användning. Viktskivan är tillverkad av naturgummi av hög kvalitet och lämpar sig särskilt väl för viktträning av crosstrainingtyp, då vikterna lyfts från marken och släpps på golvet.

Tävlingsviktskivorna är i olika färger, vilket gör det lättare att hitta rätt vikt även vid träningspass i snabbt tempo. FitNords Bumper Plate-viktskivor har alltid en diameter på 450 mm och passar alla 50 mm skivstänger av standardtyp.

15 kg-plattan har en tjocklek på 43,5 mm. Viktskivans vikt motsvarar väl den angivna vikten, med en tolerans på mindre än 1 %.

Finns i följande storlekar 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg OBS! Viktskivor säljs per styck Beställ hållbara och snygga viktskivor till bra pris för ett explosivt träningspass här!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024