Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Viktskiva 20 kg, Tri Grip Olympic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gummibelagd viktskiva från FitNord för 50 mm tjocka stänger. I produkttillverkningen har man använt en unik härdningsprocess för att förhindra den karakteristiska lukten hos gummivikter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Abilica BumperPlates (5 kg)

Abilica BumperPlates är det ultimata valet för den seriösa tränaren som kräver kvalitet och hållbarhet. Dessa viktskivor är inte bara tillverkade för 50 mm-stänger av olympisk standard, de är gjorda av massivt gummi och har en enhetlig diameter för att maximera prestanda och säkerhet under träningSpeciellt designade för krävande träningsformer som crossfit, där vikterna inte bara placeras försiktigt tillbaka efter användning utan ibland lämnas att falla till golvet. Abilica BumperPlates har genomgått rigorösa falltester från höjder upp till 260 cm, vilket garanterar deras hållbarhet och motståndskraftFör att ytterligare förbättra säkerheten och hållbarheten har 5 kg-skivorna en något mindre diameter än de andra skivorna. Detta ger dem en extra nivå av robusthet för att klara av de tuffaste träningspassen
Med en skyddande metallring runt mitthålet är Abilica BumperPlates konstruerade för att stå emot de påfrestningar och påföljder som följer med intensiv träning. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge dig en produkt av högsta kvalitet, vilket gör Abilica BumperPlates till det självklara valet för alla som strävar efter topprestanda och säkerhet i sin träning.Bilden visar flera vikter.Pris per styck.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024