Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Viktskiva 5 kg, Tri Grip Olympic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gummibelagd viktskiva från FitNord för 50 mm tjocka stänger. I produkttillverkningen har man använt en unik härdningsprocess för att förhindra den karakteristiska lukten hos gummivikter.

Viktskivan har behändiga bärhandtag för enkel hantering. Produkten finns i fem olika färgkodade storlekar 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg och 25 kg.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

LEOKO metallviktskiva 25 kg, IPF-certifierad för styrkelyft

LEOKOs metallviktskiva på 25 kg är IPF-certifierad för styrkelyftstävling.

Enligt Finlands styrkelyftsförbund regler får viktskivornas vikt avvika högst 0,25 % från angivelsen. Med LEOKO:s IPF-certifierade viktskivor kan du vara säker på att viktskivans vikt inte avviker mer än något gram från det angivna.

Viktskivan är en målad stålskiva. 10–25 kg skivorna i denna serie har en ny nanokeramisk skyddsbeläggning och en ännu tåligare pulverlackering. Vikterna är så gott som eviga.

LEOKO:s viktskivor tillverkas för hand i Finland.

Beställ nu denna produkt som hör till världens bästa i webbutiken Kuntokauppa.fi!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024