Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Viktskiva Bumper Black 5 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

FitNord Bumper Black 5 kg är en kraftig viktskiva med gummibeläggning med nav i rostfritt stål. Dessa Bumper-viktskivor är lämpliga för träning då stången och vikterna släpps ner på golvet.

Ett tjockt lager gummi skyddar viktskivan och underlaget från stötar. FitNord Bumper Black viktskivor passar för användning på gym, men är också ett utmärkt val för hemmaträning i och med det överkomliga priset.

Viktskivorna har en diameter på 450 mm och passar till alla standardskivstänger på 50 mm. Viktvariationen för dessa vikter är mycket liten, endast +/-0,5 %.

Det rekommenderas att man använder Bumper-viktskivor på ett lämpligt underlag för att undvika missfärgning och skador på golvet. Om du letar efter viktskivor för tävling kan du titta närmare på FitNord Competition PRO-serien.

FitNord Bumper Black-viktskivorna finns i fem olika vikter 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg Teknisk information Material naturgummi, syntetiskt gummi och rostfritt stål Diameter 450 mm Tjocklek 23 mm Hålets diameter 50,4 mm (+/- 0,2 mm) Passar standardviktskivor på 50 mm Tolerans för viktvariation +/-0,5 % Säljs per styck. Beställ FitNord Bumper Black viktskivor för tung användning från Sportproffsen nu!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024