Bågar för klubbar

4 Produkter
Artiklar från Bågar för klubbar finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Bågar för klubbar. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Bågar för klubbar

Hitta produkter inom kategorin Bågar för klubbar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bågar för klubbar.

Båg, även kallat fusk, är ett kortspel för barn och är nära besläktat med bluffstopp. I likhet med detta spel går båg ut på att så fort som möjligt bli av med de kort man har på handen. Beroende på antalet spelare används en eller två kortlekar. Spelet börjar med att förhand lägger ner ett valfritt antal kort med baksidan upp på bordet och samtidigt talar om hur många kort det är och vilken valör de har. Därefter ska spelarna i tur och ordning lägga på kort med baksidan upp och samtidigt avisera att dessa är av högre valör eller i högre antal av samma valör. Spelet förutsätter att det är tillåtet att bluffa. En spelare som misstänker en bluff kan begära att få se de senast nedlagda korten. En avslöjad bluffande spelare, och likaså en spelare som begärt syn på ett utspel som visat sig vara sanningsenligt, får som straff ta upp alla dittills utlagda kort.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Pilbåge För Bågskytte Club 700 Vänsterhänt Fb