Produkter från Balaklava

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Balaklava? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Balaklava. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Balaklava så har du kommit rätt.
Sortera

Balaklava

Hitta produkter inom kategorin Balaklava till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Balaklava.

Balaklava (ryska och ukrainska: Балаклава; krimtatariska: Balıqlava) är ett område som ligger på Krim och ingår sedan 1957 i staden Sevastopol som blev direktstyrt från Moskva under sovjettiden. Det administrativa centret för Balaklavskyj rajon (totalt cirka 26 000 invånare, folkräkning 2001), som är en av fyra rajoner i Sevastopol kommun, ligger här. Balaklava har en hamn vid Balaklavabukten vid Svarta havets kust. Platsen är känd för slaget vid Balaklava under Krimkriget.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Balaklava Surf 2 Mm Neopren