Sidan innehåller annonslänkar

Twister svängbräda med handtag

Beställ Twister svängbräda med handtag på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Twister svängbräda med handtag inom kategorin Balansbrädor.

Produktinformation

Twister svängbräda med handtag är ett ännu effektivare träningsredskap för rehabilitering av ben och rygg. Handtag med gummiband gör att du effektivt involverar även överkroppen i träningen.

Twister svängbräda är ett enkelt och effektivt verktyg för att träna balansen, musklerna i över- och underkroppen och öppna låsta ställen i rygg och höfter med cirkulära rörelser. En svängbräda (twister) hjälper till att träna de muskler som behövs i många vardagsrutiner men som det inte alltid blir av att träna på gymmet.

Kroppen vrids naturligt när du gör vardagliga sysslor som förrådsarbete, trädgårdsarbete och babyvård. Rotationsrörelsen i Twister svängbräda hjälper till att träna muskler som du behöver i ditt dagliga liv.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023