Barrpress

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Barrpress? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Barrpress. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Barrpress så har du kommit rätt.
Sortera

Barrpress

Hitta produkter inom kategorin Barrpress till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Barrpress.

Barrpress är en styrketräningsövning som stärker överkroppen. Övningen går ut på att man pressar upp kroppen fritt hängande i en barr. Övningen involverar de pressande musklerna såsom triceps, bröst och axlar. Övningen kräver mycket god teknik, annars tar axlarna lätt skada. En variant av övningen görs sittande på golvet med ryggen mot en stepup-bräda och lyfter upp sin egen kroppsvikt. På engelska så kallas övningen dip eller push-up, och det är vanligt att man på svenska kallar övningen för dips. [källa behövs]

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Draglina Triceps