Hängselbyxor

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Hängselbyxor? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Hängselbyxor. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Hängselbyxor så har du kommit rätt.
Sortera

Hängselbyxor

Hitta produkter inom kategorin Hängselbyxor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hängselbyxor.

Hängselbyxor är korta eller långa byxor med en överdel som hålls upp med hjälp av fastsydda hängslen.Hängselbyxorna kom fram under 1900-talet första hälft som ett plagg för småpojkar, men har senare kommit att bli ett plagg för båda könen och såväl för vuxna som för barn.Hängselbyxor är vanliga som fritidskläder och arbetskläder. Ett exempel är de så kallade snickarbyxorna som ofta tillverkas i denim. Regnbyxor görs ofta i hängselmodel för att bättre hålla vätan borta; ett exempel är galonbyxorna. Inom sporten används även hängselbyxor, till exempel inom segling och cykling. Förutom som arbets- och fritidskläder förekommer hängselbyxor även som modeplagg. De har haft sitt senaste uppsving som damplagg sedan omkring 2005. Hängselbyxor har också en bestående popularitet som mammakläder och barnkläder.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Överdragsbyxa Segling Vattentät Sailing 100 Herr Marinblå