Produkter från Hybridcykel

2 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Hybridcykel så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Hybridcykel så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Hybridcykel

Hitta produkter inom kategorin Hybridcykel till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hybridcykel.

Hybridcykel är en hybrid mellan en mountainbike och en racercykel. Från racercykeln har den fått de många utanpåliggande växlarna och de smala hjulen. Från mountainbiken kommer det raka styret och de effektiva bromsarna. Hybrider kan antingen ha en racerväxel som är lite högre växlad men med tätare steg eller en mountainbikeväxel som ofta erbjuder större spann mellan lägsta och högsta växeln vilket då ger större steg mellan varje växel. Hybrider med skärmar kallas ibland för cityhybrid och de utan kallas sporthybrid. Hybridcykeln är mycket populär som pendlingscykel bland cykelpendlar. När de första hybriderna lanserades kallades de för citybike.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Däck Terreno Dry Tnt Graphene 2.0 Tubeless Ready 700 x 38c / 40-622