Sidan innehåller annonslänkar

2117 of Sweden Backa Jacka Dam

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Backa är en vadderad skidjacka med vind- och vattentätt yttermaterial och effektiv andasfunktion. Vadderingen är gjord i 100% återvunnen polyester.

Jackan har heltejpade sömmar för optimalt skydd mot regn och snö så att du håller dig garanterat torr hela dagen. Den har också snölås i midja och ärmslut, en hög innerkrage, samt en justerbar, hjälmanpassad huva som skyddar mot vind och kyla.

De ventilerande öppningarna under ärmarna ger bra temperaturreglering för ökad komfort. Jackan har dessutom flera praktiska fickor - två midjefickor, två bröstficka, innerfickor och en liftkortsficka på ärmen.

Den vattenavvisande impregneringen är helt fri från miljöfarliga fluorkarboner. MATERIALTILLVERKNING 100% fullskimrande Nylon Tashion Oxford.

BEHANDLING PFC-fri DWR (hållbar vattenavvisande) behandling. ISOLERING 40g ALTO-stoppning, tillverkad av 100% återvunnen polyester.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024