Sidan innehåller annonslänkar

2117 of Sweden Gasska Tröja Dam Ocean

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Utforska 2117 of Swedens Gasska-jacka - en perfekt förening av stil och funktion! Denna jacka är tillverkad av en unik blandning av 50% finaste merinoull och 50% polyester som ger dig naturlig värme och tekniska fördelar som är svåra att slå Med en smart design som inkluderar en huva, tumgrepp och en bröstficka, är Gasska-jackan både snygg och praktisk.

Oavsett dina äventyr, kommer Gasska-jackan att hålla dig varm, torr och redo för vad som än kommer din väg. Den är en perfekt partner för allt från vandring i bergen till kvällspromenader i staden.

Gasska-jackan kommer inte bara att hålla dig bekväm utan också se till att du alltid är i stil. Tekniska specifikationer Tygkonstruktion 50% Merinoull + 50% Polyester, 260 gsm Isolering Ingen isolering.

Behandling PFC-fri DWR (Hållbar vattenavvisande) med mjukt merinoullstyg Två sidofickor och en bröstficka Här har du gott om plats att förvara dina små tillhörigheter när du är på språng. Justering runt huvan Huvan är utformad för att ge extra skydd och värme i kyligt väder.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024