Salomon

Salomon S/Lab Classic Junior Längdskidor

Kontrollera pris

Köp nu

 Salomon S/Lab Classic Junior är skidan för unga åkare som vill utnyttja sin talang med avancerad utrustning. Med denna förstklassiga, vallningsbara skida kan unga åkare ta sina tävlingsresultat ti...


Beställ Salomon S/Lab Classic Junior Längdskidor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon S/Lab Classic Junior Längdskidor inom kategorin Klassiska längdskidor.

Läs mer...
Kategori: Klassiska längdskidor
Artikelnummer: 70088

Se även andra produkter från Klassiska längdskidor

Snabbfilter
Sortera
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kartor

Kartor från Calazo

Se alla produkter
Tält

Tält från Wahoo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.