Sidan innehåller annonslänkar

Hemmagym Autark 6600

Beställ Hemmagym Autark 6600 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hemmagym Autark 6600 inom kategorin Multigym.

Produktinformation

FINNLO Multistation Autark 6600 ger allt du behöver för en bred, professionell styrketräning av hela kroppen i hemmet. Detta hemmagym skiljer sig från de vanliga multikraftstationerna som finns på marknaden, både vad gäller utrustning, stabilitet och träningsmöjligheter.

Med ett viktblock på 100 kg och de olika träningsmodulerna kan du effektivt bygga upp kroppens främsta muskelgrupper. För en varierad träning medföljer många olika verktyg av gymkvalitet i hemmagym Autark 6600 en bred, delvis vadderad latissimusstång, två högkvalitativa handtag och ett professionellt tricepsrep.   Bilaterala träningsmöjligheter genom kabelmodulen vid sidan (Cable Tower) 160° lutbar, med rullsystem justerbart på höjden för bästa variation i träningenErgonomiskt utformad vaddering med vertikala justeringsmöjligheterKullagrad rullmekanismStålrörsram Buk- och ryggträning som på gym med AB/BACK-Modul Butterflyenhet med många inställningsmöjligheter  100 kg viktblockVikt 300 kgMått 190x263x223 cm  .

Multigym från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Cable Power Rack Body Craft Jones Platinum inSPORTline

Multigym från inSPORTline

Missa inga bra priser på Multigym från inSPORTline.
Upp till 27% rabatt
Gymstick Multigym, Home Gym 2

Multigym från Gymstick

Se vad Gymstick har inom Multigym.
Upp till 26% rabatt
Träningsmaskin Tunturi WT80

Multigym från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Multigym från Tunturi Fitness.
Upp till 9% rabatt
BioForce Extreme Sixpack Plus multigym

Multigym från Finnlo

Se produkter inom Multigym från Finnlo.
Upp till 7% rabatt
FT1 Multigym

Multigym från Hammer

Här har vi samlat Multigym från Hammer.
Upp till 5% rabatt
Express

Multigym från Abilica

Missa inga bra priser på Multigym från Abilica.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023