Sidan innehåller annonslänkar
DOMYOS

matta studsmatta essential 300

Kontrollera pris

Köp nu

Originalmattan för modellen DOMYOS ESSENTIAL 300 gör så att du kan reparera den. Mjuk matta för optimal studsglädje med full säkerhet.


Jämför produkt matta studsmatta essential 300 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten matta studsmatta essential 300 i kategorin Reservdelar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Reservdelar
Artikelnummer: 130168
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bänkar Och Ställningar

Bänkar Och Ställningar från Body-Solid

Se alla produkter
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från Sigma

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Choke

För boken av Chuck Palahniuk, se Choke (bok)Choke är engelska och betyder kväva. Benämningen används bland annat till ett manuellt eller automatiskt kallstartsreglage – ett startspjäll – som man justerar bränsle/luftblandningen med i äldre bilar med förgasarmotor. Att det heter choke är just för att man med ett spjäll i förgasaren kväver luftmängden i bränsle/luftblandningen och därmed ökar bränsleandelen vilket behövs vid kallstarter för att underlätta tändningen. Choken skall bara användas tills motorn blir driftsvarm. Kör man med den utdragen för länge kan motorn börja gå ojämnt och eventuellt stanna då tändstiften blir blöta. För mycket bränsle under en längre tid kan få motorlager att skära då smörjoljan tunnas ut. Äldre bilar med förgasarmotor har vanligen ett chokereglage på instrumentbrädan eller intill växelspaken på golvet. Det skall dras ut vid kallstart och sedan stegvis skjutas in i takt med att motorn blir varm. Från 1960-talet och framåt fick en del bilar i stället en automatisk choke, som aktiveras genom att trampa gaspedalen i botten innan bilen startas. En bimetall-termostat på förgasaren, påverkad av kylvattnet, ser till att återställa choken när motorn får upp temperaturen. Om man manuellt vill avaktivera choken så trampar man till på gaspedalen en gång. Själva funktionen hos choken består oftast i att ett spjäll begränsar mängden luft som kommer in i förgasaren och därmed ger en "fetare" blandning (mer bränsle och mindre luft). Förgasare med rörlig kolv, till exempel Zenith Stromberg och SU-förgasare, har i stället ett bränslemunstycke som rör sig i förhållande till förgasarens nål, och på det sättet reglerar blandningen.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe