Produkter från Sandaler

8 Produkter
Artiklar från Sandaler finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Sandaler. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Sandaler

Hitta produkter inom kategorin Sandaler till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sandaler.

Sandaler är ett skodon som framför allt kännetecknas av tomrummet, det som inte är sko. I extremfallet består en sandal endast av en sula och något slags fästanordning för denna sula, förslagsvis remmar kring fot, tå, fotled eller underben.Ett tydligt tecken på att ett skodon är en sandal och inget annat är att man kan se tårna på dess bärare. Närbesläktad med sandalen är sandaletten som oftast bärs av kvinnor. Sandaletten anses som en finare typ av sandal med en klack undertill.Flip-flops är sandaler med remmar mellan tårna. En nyare medlem i sandalfamiljen är sportsandalen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Flipflops Havaianas Slim Dam Beige