Skönhet och hälsa

64 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Skönhet och hälsa? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Skönhet och hälsa. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Skönhet och hälsa så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Skönhet och hälsa

Hitta produkter inom kategorin Skönhet och hälsa till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Skönhet och hälsa.

Skönhet är en egenskap hos en person, plats, ett objekt eller en föreställning som åstadkommer en upplevelse av perceptuell njutning, mening eller tillfredsställelse hos betraktaren. Denna upplevelse uppstår från sinnliga manifestationer som form, färg, personlighet, ljud, utformning eller rytm. Skönhet studeras inom estetik, sociologi, socialpsykologi och kulturvetenskap. Skönhet är som kulturell skapelse extremt kommersialiserad. Den subjektiva upplevelsen av skönhet innefattar ofta en tolkning av någon entitets balans eller harmoni med naturen, vilket kan medföra attraktion och känslomässigt välmående. "Skönheten ligger i betraktarens öga" är en vanlig fras som uttrycker denna uppfattning. Huruvida skönhet är en objektiv egenskap hos tingen eller om "skönheten ligger i betraktarens öga" är alltjämt under diskussion.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nutramino Bar Caramel 12st