Snowboard

2 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Snowboard så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Snowboard så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Snowboard

Hitta produkter inom kategorin Snowboard till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Snowboard.

Snowboard, snöbräda (ovanligt) eller i vardagligt tal bara bräda, är en vintersport där man åker utför en snötäckt backe på en bräda som liknar en bred skida. Åkandet påminner mera om att åka surfingbräda eller skateboard än att åka slalomskidor. Snowboard åks ofta i en speciell typ av backe kallad "park". I denna typ av backe återfinns hopp, räcken (rails), bänkar och halfpipes avsedda för olika snowboardtrick. Snowboard lämpar sig utmärkt för lössnöåkning off-pist. Snowboarden är lättare att manövrera i lössnö än två skidor och tack vare dess stora yta sjunker åkaren inte så djupt. För att snowboarden vid lössnöåkning bättre skall hållas ovanpå snön och vara lättare att manövrera i djup snö monteras bindningarna längre bak på brädan, som gärna får ha en bred och lång framända och en smal och kort bakända.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Inovik, Skida Klassisk XC S 130 Junior, Skidor