Väggfäste för boxsäck Master Fitness Box Pro

Beställ Väggfäste för boxsäck Master Fitness Box Pro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Väggfäste för boxsäck Master Fitness Box Pro inom kategorin Träningsredskap.

Produktinformation

När du inte har möjlighet att hänga en tung boxsäck i taket så är detta väggstativ ett utmärkt alternativ.Detta väggfäste för boxsäckar är helsvetsad vilket gör att det är riktigt? .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Träningsredskap från andra varumärken

Upp till 38% rabatt
Schwinn Airdyne Ad6

Träningsredskap från Schwinn

Visa produkter inom Träningsredskap från Schwinn.
Upp till 35% rabatt
Gymstick Anti Stress Balls 3-Pack

Träningsredskap från Gymstick

Visa produkter inom Träningsredskap från Gymstick.
Upp till 20% rabatt
Skiexpanderf Skiexpander Handrem

Träningsredskap från Skiexpanderf

Här har vi samlat Träningsredskap från Skiexpanderf.
Master Ab Mat

Träningsredskap från Master Fitness

Missa inga bra priser på Träningsredskap från Master Fitness.
Ab Roller Casall

Träningsredskap från Casall

Visa produkter inom Träningsredskap från Casall.
Hammer AB-Roller

Träningsredskap från Hammer

Se vad Hammer har inom Träningsredskap.

Se gärna också

Concept 2 Rowerg, Roddmaskin -12%

Bäst i test enligt Bäst-i-test.se! Concept 2 modell D är med all rätt Sveriges mest populära roddmaskin. Nu uppgraderad till PM5-displayen har den blivit ett mycket prisvärt val bland de bästa roddmaskinerna. Concept2 har genom åren vunnit tester i åtskilliga erkända fitnesstidningar runt om i världen. Både rena funktionsjämförelser och slitagetester. Med luftmotståndet byggs motståndet steglöst upp allt eftersom du kommer upp i dragstyrka under träningspasset. Det ger en mycket skonsam roddrörelse. Monitorn PM5 ger exakta data för träningen och presenterar på monitorn en stor mängd olika typer av data som du även kan lagra i ett USB-minne. Träningsdatan syns bra mha bakgrundsbelysningen. Justerbar monitorarm. Det ergonomiska roddhandtaget ger bra fäste och säkerställer en bra roddposition. Slidebanan där sitsen glider på är välbalanserad och slitstark. Concept2 Modell D finns i två färger - svart och grå. Användare rekommenderas att uppdatera mjukvaran till den senaste versionen. Här finns steg för steg instruktioner på engelska hur ni går till väga: http://www.concept2.com/service/software/concept2-utility

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023