inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål 15 kg

Jämför produkt inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål 15 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål 15 kg i kategorin Viktskivor här hos oss.

Produktinformation

inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål 15 kg är en viktskiva av hög kvalitet som passar skivstänger med en diameter på 50 mm. Viktskivan är tillverkad av stål av hög kvalitet, har rostskydd och är utformad för att hålla länge.

De praktiska handtagen gör det enklare att hantera viktskivan och gör att du även kan träna utan skivstång. Det klassiska utseendet, enkelheten och den extremt starka konstruktionen gör inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål till ett utmärkt val både för hemmet och gymmet.

Se gärna också

Sveltus Olympic Disc Bumper 2,5 kg Viktskiva

Sveltus Olympic disc bumper 2,5 kg är en viktskiva för tyngdlyftning och crosstraining. 2,5 kg bumper-viktskivor är särskilt bra för att träna bröstdragtekniker med mindre belastning. Gummibeläggningen skyddar viktskivan och underlaget. Vikterna har ett starkt stålnav som passar alla standardskivstänger på 50 mm.

Det rekommenderas att man använder Bumper-viktskivor på gummiunderlag för att undvika missfärgning och skador på golvet.

OBS! Det rekommenderas inte att man släpper den 2,5 kg tunga bumper-viktskivan med stången på golvet för att säkerställa att viktskivan håller.

Teknisk information:

Vikt 2,5 kg
Diameter 45 cm
Material: 100 % gummi och rostfritt stål
Tjocklek 1,8 cm
Testad med 6 000 fall
Säljs per styck

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Styrka

Styrka från inSPORTline

Se alla produkter
Multigym  hemgym

Multigym hemgym från Finnlo by Hammer

Se alla produkter
Fritid

Fritid från inSPORTline

Se alla produkter
Byxor  Tights

Byxor Tights från GASP

Se alla produkter